Седмицата ще бъде интензивна за Левски, тъй като до затварянето на

...
Седмицата ще бъде интензивна за Левски, тъй като до затварянето на
Коментари Харесай

Треньорът на Левски: Не желая да се купува играч само по кадри в интернет

 Лудогорец диша във врата на водачите Левски и ЦСКА
Седмицата ще бъде интензивна за Левски, тъй като до затварянето на трансферния прозорец на 6 септември в клуба се чакат нови играчи. Някои от младоците пък може да бъдат преотстъпени.

" Разполагаме с доста играчи - 26 полеви. Но обстановката е такава, че на някои позиции имам дефицит на футболисти, а на други остатък. Ще забележим какво ще вършим с тези, които са ни екстра.

Искам играчи на 2-3 позиции, освен на една. Но във всеки случай е по-добре да продължим с този състав до декември, в сравнение с да вземем някого и да допуснем неточност. Не искам да се купува състезател единствено по фрагменти в интернет ".

" Искам да познавам футболиста, който ще вземем - да съм наясно с характера му, да проведа диалози с негови някогашни треньори, да знам каква му е историята. И едвам по-късно да мога да кажа: Ето, този е добър за Левски, а другият не става ", сподели треньорът на Левски Стоянович пред " Тема Спорт ".

" Сините " стартираха сезона по желан метод под управлението на експерта и записаха 5 следващи победи. До момента подуянци са едноличен водач в класирането на Първа лига с актив от 19 точки, с 3 повече от тима на ЦСКА, който е втори.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР